Om Piyush Yadav

Jeg begynte først å merke ned forskjellen mellom ulike begreper da jeg var 16 år. På skolen får vi spørsmål og oppgaver for å skrive forskjellen mellom forskjellige ting, og vi bruker tabeller for å skille dem. Denne tanken fikk meg til å lage Ask Any Difference-nettstedet hvor jeg kan dele mye mer informasjon når det gjelder videoer, bilder og tekst.

Etter endt utdanning hadde jeg jobbet i 8 år i et IT MNC med å skrive programvare og bygge nettsteder. Fraværet av kritisk informasjon på internett fikk meg til å slutte i jobben og starte dette nettstedet der kun kvalitet betyr noe. Min typiske inkluderer aktiviteter som å skrive innhold selv og administrere teamet av forfattere og deretter presentere innholdet på dette nettstedet med støtte bilder og videoer.

Målet mitt for dette nettstedet er å dekke minst 1000 emner i hver av kategoriene som er oppført øverst på dette nettstedet.

I tillegg til interessen for vitenskap, har jeg også store interesser innen andre felt som dekkes på dette nettstedet som IT, Business, Finance, Marketing, Accounting og English. Det er så mange begreper som må dekkes og differensieres i denne verden. Svært mindre informasjon er tilgjengelig på nettet for disse vilkårene, og dermed ble fødselen til Ask Any Difference-nettstedet fra Piyush Yadav uunngåelig 🙂

UTDANNING


  1. 5+ års erfaring med å skrive innhold om ulike emner innen vitenskap, engelsk, business, regnskap og økonomi
  2. Vitenskapelig tilnærming - Ingeniørutdannet i datamaskiner
  3. CFA-sertifisering
  4. Ryddet ILETS med 8 bånd
  5. Sertifisert av Mensa Foundation (The High IQ Society)